033-2585450 / 06-44154346 mail@heididriessen.nl

Zoek je een natuurlijke geneeswijze voor je dier?

zacht, doeltreffend èn diervriendelijk
Ja, dat zoek ik

Anders genezen

Ben je al tijden aan het tobben met de gezondheid van je dier en wil het maar niet lukken om het tij te keren. Dan is dit het moment om te kijken of het ook anders kan.

Homeopathie is anders. Binnen de homeopathie is het individuele dier en de wijze waarop het zijn/haar klachten laat zien, bepalend voor de keuze van het homeopathische geneesmiddel. Maatwerk dus. Voor dieren die in hun herstelproces niet verder komen, kan dit het verschil maken.

Mijn naam is Heidi Driessen

Klassiek homeopaat voor dieren met een missie. Mijn missie is om de gezondheid van dieren duurzaam te herstellen met behulp van klassieke homeopathie. Ik zou niets liever willen dan dat alle dieren kennis zouden kunnen maken met deze zachte, natuurlijke, diepgaande geneeswijze. Daarom streef ik ernaar de kracht en de mogelijkheden van klassieke homeopathie uit te dragen zodat deze geneeswijze voor dieren breder bekend wordt.

Klanten vertellen

Dorus, onze ruwhaarteckel, is een zacht en gevoelig mannetje van 3,5 jaar oud. Het eerste jaar was hij onzeker en schrikkerig, wat zich uitte op straat bij het zien van andere honden, tijdens de wandeling bij het zien van groepen fietsers en bij bruggetjes die hij niet kon overzien.

Lees meer

Piet en Marian Zwanenburg

Nijkerk

Onze poes Luna was zeven jaar toen ze werd gediagnostiseerd met HCM, een aandoening aan de hartspier. Na anderhalf jaar last van haar pootjes was er uiteindelijk een dierenarts die de juiste diagnose stelde. We kwamen midden in de nacht bij hem terecht omdat Luna heel plotseling alles bij elkaar krijste en duidelijk pijn had.

Lees meer

Alie Middelesch en Corrie Derks

Woudenberg

Informatie over homeopathie

… en wat homeopathie kan betekenen voor jouw dier

In homeopathie moet je geloven

In homeopathie moet je geloven

Als je je als eigenaar wendt tot een klassiek homeopaat voor dieren, is het belangrijk dat je vertrouwen hebt in de behandeling die voor je dier gaat volgen. In het geval van homeopathie is dat niet zo vanzelfsprekend. Ik krijg dan ook regelmatig de opmerking te...

Lees meer
Waarom kiezen voor homeopathie?

Waarom kiezen voor homeopathie?

Mensen kiezen om zeer uiteenlopende redenen voor een homeopathische behandeling voor hun dier. Zo zijn er mensen die zelf de werking van homeopathie hebben ervaren en dit ook voor hun dier willen. Er zijn mensen die aangesproken worden door het feit dat het een...

Lees meer
Wat kan behandeld worden met homeopathie

Wat kan behandeld worden met homeopathie

Het korte antwoord op deze vraag is: “Alles wat omkeerbaar is en waarvoor geen mechanische ingreep nodig is”. Is er sprake van een gecompliceerde botbreuk, dan zal dit eerst operatief hersteld moeten worden. Maar in de herstelfase waarin door het lichaam bot...

Lees meer