06-44154346 mail@heididriessen.nl
Selecteer een pagina

Komt jouw dier door angst en onzekerheid niet tot bloei?

Vertel me meerIk herken dit en wil graag een afspraak maken

Wordt jouw dier in het dagelijks leven beperkt door angst en onzekerheid?

 

Ik help dieren weer vrij en zelfverzekerd in het leven te staan.

Weet je niet meer hoe je jouw dier kunt helpen?

 

Ik begrijp dat volledig! Je ziet mogelijkheden om je dier in vrijheid te kunnen laten genieten van het leven, maar de angst en onzekerheid lijkt altijd sterker. Het gaat je dier steeds meer definiëren en dat is wat je nu juist wilt voorkomen. Je gunt jouw dier een onbezorgd leven maar weet niet meer hoe je dit nog bereiken kunt.

Vind je dat het tijd is voor verandering? Dan zijn dit de mogelijkheden.

Je dier zorgeloos en vrij

zonder dat angst het leven van je dier nog in zijn greep heeft.

Mijn behandeling start met een uitgebreid gesprek waarin we een tijdlijn maken met alle gebeurtenissen in het leven van je dier. Zo krijg ik zicht op hoe de klachten zich hebben ontwikkeld. Daarnaast wil ik jouw dier persoonlijk leren kennen, live of via video wil ik een beeld krijgen van hoe de angsten en onzekerheden van je dier tot uiting komen en wil ik zien hoe jullie daar samen mee omgaan/uitkomen. Met deze informatie start ik een passende behandeling waarin de zorg voor jouw dier en jou als begeleider centraal staat.

De gelukkige senior

Je ziet het al enige tijd gebeuren, je dier wordt ouder. Wandelingen worden korter, het uithoudingsvermogen neemt af, je dier slaapt meer, wordt moeilijker wakker, is wat stijver bij het in beweging komen, wordt wat dover en ziet steeds minder.

Maar wat je ook merkt is dat je voorheen zorgeloze senior vaker schrikt, van een onverwacht geluid, iets wat op hem afkomt, onbekende personen etc. Het lijkt of met het klimmen der jaren ook de angst en onzekerheid toeneemt. Daar waar het ouder worden een onomkeerbaar proces is, is de toename van angst dat zeker niet. Ik help je dier graag gezond en blijmoedig oud te worden.

Samen aan de slag voor jouw dier

Ik word blij van het zien van een vrolijk en vrij dier. Een dier dat speelt, sport, onderzoekt, sociaal contact heeft met andere dieren en mag zijn wie hij is en dat op alle momenten in zijn leven ook kan zijn. Helaas is dit niet voor ieder dier weggelegd. Gebeurtenissen in het verleden kunnen een onuitwisbare indruk gemaakt hebben en het vrij zijn in de weg staan. Deze dieren hebben mijn speciale aandacht en zorg. Het is mijn missie en mijn passie om juist deze dieren te helpen met behulp van de meest zachte, natuurlijke en diepgaande geneeswijze die ik ken.

Klanten vertellen

Ik heb Heidi leren kennen als een zeer bevlogen homeopaat voor mijn katten met uitstekende resultaten. En op afstand zie ik ook haar werk bij paarden. Het heeft bij mij veel indruk gemaakt wat je met kennis en kunde van zaken kunt bereiken met de homeopathie. Als je een gezondheids- of gedragsprobleem met je dieren hebt, kan ik haar van harte aanbevelen.
C.D.

Woudenberg

Ik kan Heidi aanbevelen als een geduldige en zeer zorgvuldige behandelaar, die het belang van het dier altijd voorop stelt.
B.L.

Ermelo