06-44154346 mail@heididriessen.nl
Selecteer een pagina

Wil jij je senior laten genieten van zijn oude dag?

Ik help oudere dieren zo optimaal mogelijk te functioneren.

\

Wordt je anders zo relaxte dier schrikachtiger nu zijn leeftijd begint te vorderen?

Merk je dat je dier schrikt van geluiden waar hij voorheen helemaal niet bang voor was? Trekt hij zich vaker terug als er bezoek is. Schrikt hij als je hem aanraakt?

\

Vindt je senior het steeds moeilijker om alleen thuis te blijven?

Kon je voorheen je huisdier rustig even alleen laten, maar wordt de tijd dat dat nu nog kan steeds korter? Wil hij in huis altijd weten waar je bent? Vindt je paard het steeds moeilijker als zijn vaste weidemaatje eerder naar stal wordt gebracht dan hij?

\

Vraag je je wel eens af of je dier nog steeds gelukkig is?

Tref je je huisdier steeds vaker slapend aan. Kon je hem voorheen een groot plezier doen met een boswandeling of bosrit, maar maakt hem dat nu niet meer enthousiast. Komt hij je niet direct begroeten wanneer je thuis of op stal komt? Trekt hij zich vaker terug op een rustig plekje in huis? Laat hij nog maar op zeldzame momenten zien dat hij echt blij is?

Ouderdom is geen ziekte

… maar ouderdom kan wel gepaard gaan met gebreken. Diverse functies nemen met het klimmen der jaren steeds verder af. Het gehoor gaat achteruit, het zicht wordt minder en de oude botten maken het bewegen steeds iets moeilijker. Mentaal houden de veranderingen vaak gelijke tred, angst en onzekerheid komt vaker naar boven.

Ondanks dat de afname van functies niet te stoppen is, kan het proces wel vertraagd worden en kan dat wat wel aanwezig is, gestimuleerd worden. Dat geldt niet alleen voor de fysieke functies, maar zeker ook voor de mentale functies waardoor de levensvreugde weer terugkomt.

Het is mijn doel de mogelijkheden van het ouder wordende dier te ondersteunen en te ontplooien waarbij kwaliteit van leven en levensvreugde altijd voorop staan.

Oudere dieren vertederen mij. Ik vind het bijzonder dat dieren het klimmen der jaren accepteren als voldongen feit, zich niet laten beperken door de beperkingen die het met zich meebrengt, maar juist de mogelijkheden die ze wel hebben ten volle benutten. Op dat pad wil ik ze graag ondersteunen.

Wil jij, net als ik, jouw senior een mooie oude dag geven?

Wat heb ik je oudere dier te bieden.

Dat de vorderende leeftijd beperkingen met zich meebrengt is onvermijdelijk. Doorgaans is dat onomkeerbaar. Wat niet onomkeerbaar is, zijn de mentale effecten van het ouder worden.

Wordt jouw dier onzeker doordat hij niet meer goed kan zien en/of horen, dan kan dat zeker ondersteund worden tot een niveau waarop het voor jouw dier goed hanteerbaar is. Wordt jouw dier angstig in het contact met andere dieren omdat hij zich fysiek kwetsbaar voelt dan is daar met de juiste ondersteuning en begeleiding zeker nog verbetering in mogelijk.

Mijn doel is om jouw ouder wordende dier te helpen zo gelukkig mogelijk oud te worden. Graag ga ik samen met jou aan de slag om de mogelijkheden voor jouw dier in kaart te brengen en een passende behandeling te starten. Ik nodig je uit om deze ontdekkingstocht samen met je dier aan te gaan.

Er zijn twee mogelijkheden, een startpakket voor de duur 3 van maanden, of een standaardtraject op basis van losse consulten. Heb je geen ervaring met homeopathie en wil je gedurende een periode van 3 maanden de tijd nemen om te kijken of jouw dier hier baat bij kan hebben, dan is het startpakket een goede optie. Het startpakket is altijd uit te breiden met losse vervolgconsulten, zolang als nodig. Je kunt ook direct kiezen voor het standaardtraject dat bestaat uit een eerste consult en één of meer vervolgconsulten zolang als nodig om de klachten van jouw dier op te lossen.

Standaard traject

Klanten vertellen

Een consult is bij Heidi geen 10-minutengesprek. Zij neemt de tijd om het naadje van de kous te horen. Als baasje (of vrouwtje) ga je ook anders naar je dier kijken. Ik heb ervaren dat dit de band met je dier verstevigt. Zeg maar een extra dimensie geeft.
A.D.

Nijkerk

Het moet er eens van komen en ik wil er eigenlijk ook niet aan denken, maar eens zal ik hem moeten laten gaan. Accepteren dat ouderdom met gebreken komt is niet makkelijk, maar met de juiste medicatie maakt het dit wel een stuk draaglijker. Voor ons allemaal overigens.
A.v.d.W.

Montfoort

Bel/mail mij terug voor informatie of het maken van een afspraak

Ik wil graag

Praktijkinformatie:

Praktijk: 033 – 258 54 50
Mobiel: 06 – 44 15 43 46

Van Goghlaan 23
3862 MH Nijkerk Gld

Heidi Driessen - klassieke homeopathie voor dieren

Annuleringsregeling

Voor elke behandeling reserveer ik tijd. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen binnen 48 uur. Indien niet uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de geplande afspraak wordt afgezegd of je mist je afspraak, zal ik mijn tijd in rekening brengen.